неділя, 15 жовтня 2023 р.

Подорожуємо. Відпочиваємо. Пізнаємо.

12 жовтня учні 8-В класу разом з батьками та класним керівником здійснили незабутню мандрівку до нашого обласного центру – м. Полтави. Екскурсія була дуже пізнавальною та цікавою.
Спочатку ми відвідали філіал Національного військово-історичного музею України – Музей важкої бомбардувальної авіації. Це унікальний авіаційний музей частина експозиціі якого знаходиться просто неба. Діти познайомилися з історією становлення та розвитку авіації. Дізналися цікаві факти. Особливо вражає експозиція присвячена подіям сьогодення – це історія героїзму та незламного духу Захисників, які відстоюють територіальну цілісність та незалежність України.
Біла Альтанка та музей-садиба І.П. Котляревського – візитівки нашого обласного центру. Ми також відвідали ці локації. Помилувалися красою Полтави з Іванової Гори та почули цікаві родинні історії зачинателя української літератури – Івана Петровича Котляревського.
А далі ми помандрували до еко-парку в с. Ковалівка. На його території знаходиться один з найбільших контактних зоопарків України. Діти з великим задоволенням погладили кіз, віслюків, вівців та нагодували їх спеціальним кормом. Це місце – справжній рай для відвідувачів. Тут знаходиться безліч екзотичних тварин, багато представників родини котячих, велике розмаїття птахів, верблюдів, зебр та інших мешканців.
Наша подорож була цікавою та пізнавальною. Ми зайвий раз переконалися, що наша Полтавщина – унікальний край!

Класний керівник 8-В класу Олена Больбот

Немає коментарів:

Дописати коментар