неділя, 22 січня 2023 р.

Україна – соборна держава!

 З нагоди відзначення Дня Соборності України для учнів 3-А класу було проведено годину спілкування «У нас одна Батьківщина – наша рідна Україна».
 Діти дізналися про історію виникнення свята, долучилися до обговорення «Яка наша Україна?»; поговорили про цінність рідної мови, історії, культури.
 Хлопчики й дівчатка продемонстрували власні творчі роботи й разом створили символічний ланцюжок єдності, щоб відчути дух волі українського народу та гордість за свою державу. Третьокласники декламували вірші про Україну, рідну мову й висловили свої думки про те, що вони можуть зробити для своєї країни.
 Наприкінці заходу діти виготовили паперових голубів і написали свої побажання, щоб ці вісники спокою й благополуччя принесли мир і добро в кожен куточок нашої держави.
 Молодші школярі переконалися в тому, що незалежність, воля, соборність були й будуть в Україні, і ніхто не знищить нашу історію, культуру та бажання бути щасливими на своїй землі.

Класний керівник Людмила Сивобородько

 Учні 9-А класу 23 січня відвідали мітинг, присвячений Дню Соборності: взяли з собою жовто-блакитну символіку, утворили коло з рушниками, вшанували пам'ять тих, хто сьогодні на захисті нашої єдності й державності.

Немає коментарів:

Дописати коментар