субота, 29 травня 2021 р.

«У пошуках піратського скарбу»

  Закінчився перший рік навчання для найменших учнів нашої школи. За цей час у 1 класі вивчено усі літери українського алфавіту, прочитана велика кількість дитячих книжечок, списано в зошитах багато сторінок, розв’язано безліч задач. Як підсумок навчального року 27 травня у нашій школі було проведено квест «У пошуках піратського скарбу» для учнів 1 класів.



Квест – це гра, під час якої потрібно знайти вирішення для загадок і виконати низку завдань, щоб досягти мети. Цей формат занять актуалізував навчальний матеріал, вивчений учнями, потренував логічне мислення, швидкість реакції та ввімкнув в дітях азарт дослідників і відкривачів.

Діти із задоволенням виконували математичні, музичні, мовні, спортивні завдання на станціях «Українська мова», «Математика», «Я у світі», «Фізкультура». Протягом гри першокласників супроводжували Мальвіна (Ярослава Семенова, 7-Б) і Буратіно (Андрій Миронов, 7-Б). За правильне і швидке виконання завдань першокласники отримували бали, які в кінці гри обміняли на скарб.








Для успішної реалізації принципу наступності між початковою та основною школою роль піратів зіграли учні 5-А класу Сулімовська С., Федорець М., Лазірська В., Богатиренко В., Давиденко С., Інденко О. для дітей 1-А класу.












Тараненко М., Ляшенко Н., Гаращенко Я., Іващенко В., Сердюк Є., Завгородня В. ( учні 5-Б) чекали на станціях 1-Б клас.
                                                   

                                          

Великожон А., Нікітченко М., Гузь М., Чиженко І., Джадан А. (учні 5-В) провели квест для 1-В класу.







Учні середньої школи отримали досвід шефської роботи з молодшими школярами, а наші першокласники – задоволення та радість від квесту.
Свято завершилося запальним танцем «Потяг до 2 класу».


Немає коментарів:

Дописати коментар