пʼятниця, 7 травня 2021 р.

Наші цінності

 День матері - це особливе свято для кожного з нас. Хочемо привітати наших найрідніших, найдорожчих, найласкавіших, найтурботливіших, наймудріших і найкрасивіших матусь! Немає нічого сильнішого, ніж материнська любов. Немає нічого важливішого, ніж материнське серце. Немає нічого ціннішого, ніж материнське тепло.
 Цього року День матері співпав з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Хоч скільки б минуло часу, ми повинні завжди пам'ятати якою жахливою ціною дається перемога, скільки материнських сліз було пролито.
 На ранковій зустріч у 3-А класі діти розповіли про історію виникнення свят, що відзначаються 9 травня. 


Учні склали асоціативні грона з ключовими словами "війна" і "мир", провели вікторину присвячену Дню матері, пограли в гру " Мама мила моя" і підготували вітальні листівки.
   Школярі 3-Б класу підготували для своїх мам відеопривітання, створили яскравий фотоколаж, виготовили вітальні листівки з найтеплішими словами вдячності. На ранковому колі учні озвучили дослідження історії Лубенщини у воєнні роки, а Віхров Роман презентував товаришам цікаве повідомлення про військову техніку.









  8 травня - День пам'яті та примирення. Напередодні цього дня учні 3 -В класу згадали жертв Другої світової війни та захисників нашої країни, розповіли про своїх прабабусь та прадідів, вшанували пам'ять полеглих воїнів сьогодення, переглянувши документальний фільм. 
  

 Також до Дня матері власноруч виготовили вітальні листівки, котрі з великою любов'ю та пошаною подарують своїм матусям.
 Найбільша цінність - це життя! Не згасає пам'ять про тих, хто, не вагаючись, віддав життя в ім'я свободи і незалежності свого народу. Уклінно дякуємо тим, хто це життя дарує. Нехай ніколи не ранить материнське серце тривога за своїх дітей.
Учителі третіх класів

Немає коментарів:

Дописати коментар