понеділок, 25 листопада 2019 р.

Всесвітній день інформації

Інформація – це «їжа», яка потрібна мозку щодня, 
щоб не втрачати життєвого тонусу.

Сучасна людина не може уявити свого життя без шаленого потоку інформації. Все, що ми дізнаємося, впливає на розвиток та самоствердження. Кількість інформації передує рівню обізнаності у тій чи іншій сфері. У зв’язку із цим у багатьох країнах світу відзначають Всесвітній день інформації.
 Дату 26 листопада для відзначення цього дня обрала Міжнародна академія інформатизації. 
 Завдяки появі нових технологій та комп’ютеризації майже кожної галузі інформація стала невід’ємною частиною існування компаній, підприємств та установ. Навіть з метою саморозвитку ми опиняємося в інформаційному середовищі, з якого і черпаємо свої знання.
  З метою формування інформаційної культури, функціональної грамотності, вмінь ефективно отримувати, опрацьовувати, аналізувати та зберігати інформацію та на основі цього приймати своєчасні й нестандартні рішення, вчителем інформатики Семеновою І.В., у рамках чергової педагогічної атестації було проведено виховний захід "Хто попереду? " у 8-В класі. 






Боротьба за звання справжнього інфомана була дуже напруженою. 









А в конкурсах "Хто я?" та "Хто більше" восьмикласники проявили всі свої здібності та таланти. З незначною перевагою перемогу здобула команда "Флешка", під керівництвом Макаренко Ярослави. Учні продемонстрували не лише знання інформаційних технологій, а й свої інтелектуальні здібності, повагу до суперників, стійкість та волю до перемоги.
Заступник директора з НР Самокиша К.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар