пʼятниця, 18 жовтня 2019 р.

Осінній бал

 Якщо учні старших класів танцюють на перервах, після занять, деякі навіть на уроках і у вихідні дні у школі, отже скоро - осінній бал. Учні отримали завдання підготувати презентацію пари, показати інсценізацію класичного чи оригінального сучасного твору, і найголовніше – танець. 
 Свої колективи представляли: 11-А клас – Боднарук Ірина й Швидкий Олександр, 11-Б – Косенко Інна й Ірклієнко Владислав, 10-А – Щербак Євгенія й Рябко Ілля, 10-Б – Рожкова Анна й Мороз Іван, 9-А – Ковтоногова Карина й Зінчук Євген,9-Б - Медведєва Дарія і Овдієнко Євгеній, 9-В – Норка Яна і Маслов Даниїл. Бал вели Пилипенко Анна та Овраменко Єгор, вони задали веселий тон усьому заходу. 













 Відеопрезентації, підготовлені класами, засвідчили, що учні нашої школи – найкреативніші, найрозумніші та найдружніші. Під час інсценізації глядачам запропонували й веселі історії в дусі КВНу, і пантоміму, й класичні твори «Мартин Боруля» та «За двома зайцями».






Але окрасою стали прекрасні хореографічні постановки: деякі виконували парою–учасниками вальс, а інші залучили весь клас. Порадували, як завжди, гарною піснею наші зірочки Василенко Катерина та Аношкіна Інна.













 Журі дуже важко було вибрати Містера та Міс школи, але за результатами перемогу отримали учні 10-Б класу Рожкова Анна й Мороз Іван. А от задоволення від підготовки та прекрасних виступів отримали усі. 

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар