вівторок, 1 жовтня 2019 р.

До Міжнародного дня музики

 Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації почуттів, виступає інструментом самовираження, служить джерелом емоцій людини.
 Мистецтво є засобом формування всебічно розвинутої, духовно багатої особистості. А формувати особистість і естетичну культуру важливо в найсприятливішому для цього шкільному віці.
 Так, учні 1-х класів відвідали виставу Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Ю.Дрогобича «Малюк та Карлсон».

 Перше занурення в світ мистецтва відбулося. Кожен клас відчув себе справжньою глядацькою аудиторією. Чудова музика, цікава гра акторів, яскраві декорації не залишили байдужих. Діти захопливо реагували на театральне дійство. Сміх і оплески лунали в залі. Дитячі очі світились радістю і захопленням.









 Мистецтво містить в собі великий потенціал для розвитку особистості. А ще діти вперше організовано пройшлись вулицями міста. Вчились ходити тротуарами, переходити проїжджу частину вулиці, застосовувати здоров’язбережувальні технології.

Степура Т.А., керівник шкільного методичного об’єднання
вчителів початкових класів

Немає коментарів:

Дописати коментар