середа, 16 жовтня 2019 р.

Посвята в першокласники

 Створення сприятливих умов для виховання, всебічного розвитку молодших школярів у різноманітних видах позаурочної діяльності, стимулювання особистісно зорієнтованого виховання першокласників шляхом залучення до активних видів діяльності – один із аспектів роботи педагогів у Новій українській школі. 
  Саме тому в останній тиждень перед канікулами найменші школярі зібрались на традиційне свято «Посвята в першокласники». Ведучі театралізованого дійства – учениці 11 Б класу Пилипенко Анна й Косенко Інна - розвеселили аудиторію, запрошували для першого виступу на шкільній сцені кожен клас. Маленькі артисти декламували вірші, співали пісні, вивчили веселу руханку. Учениця 1-Б класу Сароян Діана виступила із сольним танцювальним номером. Чарівна Мальвіна (Скуратовська Карина 8-А) та веселий Буратіно (Омеляненко Роман 7-Б) показали сценку і провели з першокласниками гру «Відгадай предмет».










 По завершенню свята діти взяли участь у енергійному флешмобі «Тепер ми першокласники». І діти, і батьки пішли зі свята в чудовому настрої. 
Педагог-організатор Гринь А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар