четвер, 17 січня 2019 р.

Оздоровлення взимку


                               Здоров’я не все, але без здоров’я – нічого.
 Сократ
  Завдання Нової української школи –  створення умов для збереження духовного, фізичного, психічного  здоров'я учнів, формування в них відповідального ставлення до власного життя. Застосування здоров'язбережувальних  освітніх технологій  у початковій школі забезпечує дитині можливість  піклуватися про власне здоров'я як під час навчання, так і в позаурочний час, формує в неї необхідні знання, уміння та навички щодо оздоровлення, навчає використовувати отримані знання.
  Плавання – одна із життєвих навичок, яка зміцнює майже всі системи  організму дитини, розвиває м’язову тканину, спалює калорії, допомагає розслабитися й загартуватися. Щоб навчитися плавати необхідно не лише бажання, а й терпіння. Для навчання можна обрати Лубенський басейн при міській поліклініці.  Занурення  молодших школярів в теплу воду  посеред зими – це два в одному: і задоволення, і користь.












  Активними відвідувачами басейну є учні 3-А класу. Учитель початкових класів Сивобородько Л.М. вважає, що здоров`язбереження   дітей  в освітньому процесі повинно бути головним завданням сучасного педагога. Саме тому одним із напрямків позакласної роботи вчителя є оздоровлення своїх  вихованців за допомогою  занять  плаванням з інструктором  М.І. Лапко.
  Дорогі діти, загартовуйтесь, займайтесь спортом.  Він допоможе вам ви­ховати в собі волю, стійкість, наполегливість, віру у власні сили. А ці якості потрібні людині, щоб досягти успіху в житті.

                                   Заступник директора З НВР А.В. Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар