субота, 6 жовтня 2018 р.

День працівників освіти

 Напередодні Дня працівників освіти у нашій школі відбулися загальноміські урочистості, на яких міський голова Грицаєнко О.П. та начальник управління освіти Костенко М.В. вручили грамоти кращим освітянам, серед них і працівникам нашої школи: Сивобородько Л.М., Лохвицькій І.С., Смаль І.Ю., Парістій А.М., Дацюк А.І., Пробало А.М. 
 Учителя української мови та літератури Корніяченко Л.І. нагородили грамотою депутата Верховної Ради України Іщейкіна К.Є. 




 У п’ятницю традиційно вітали школярі. Органи учнівського самоврядування ініціювали проведення уроків замість учителів: Пилипенко А. та Панова М. із великим задоволенням підготували і провели уроки англійської мови та образотворчого мистецтва в середній школі, завоювавши визнання молодших учнів. 
 А потім діти вітали усіх працівників веселим концертом, на який завітав міський голова Олександр Грицаєнко із подарунком – наказом Президента України №300/2018 від 4 жовтня 2018року про присвоєння Дем’янцю В.М., директору, учителю Лубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 почесного звання «Заслужений учитель України» за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм! 





Зал вибухнув оплесками. А Володимир Миколайович у вітальному слові зазначив, що ця нагорода – це визнання роботи усього колективу школи, зазначивши, що високий рейтинг ми маємо завдяки самовідданій праці усіх педагогів. 
  Ліричної нотки додали пісні у виконання молодшої та середньої груп ансамблю «Криниця», сольні виступи Аношкіної І. та Лазірської В. 

Ведучі свята Лохвицька Д. та Тимошенко Т. створювали позитивну атмосферу в залі, викликаючи усмішки в присутніх.
Але найбільше оплесків зірвали учні 5-Б класу (кл.керівник Семенова І.В.), які підготували гумористичну сценку програми  шкільних новин про учнів, уроки та навчання (Миронов А., Лихіцька В., Борисенко Н.)  та вірш  про учительських дітей (Семенова Я.) 












Зі святом, дорогі колеги! 
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар