пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

День відкритих дверей

 Забезпечення наступності та взаємодії між дошкільною та початковою освітою утворює простір для реалізації в педагогічному процесі дошкільного навчального закладу та початкової школи єдиної, динамічної та перспективної системи, спрямованої на розвиток, виховання і навчання старших дошкільників і молодших школярів. 







Саме тому в Лубенській ЗОШ №2 на початку жовтня традиційно проводиться День відкритих дверей для вихованців старших груп ще одного нашого підшефного садочка «Берізка». Діти під керівництвом своїх вихователів відвідали фрагменти уроків у 1-х класах. У 1-Б (вчитель Сидоренко Т.В., асистент учителя Цимбал О.І.) малюки побачили, як вивчається «цариця» наук – математика.













А в 1-В класі побували на уроці англійської мови, який проводила вчитель Маляр Я.П.





  Сучасний освітній простір викликав справжній інтерес у майбутніх школярів. Діти побачили навчальні осередки в затишних класах, різноманітний дидактичний матеріал для першокласників, ігрову кімнату, простору їдальню, шкільну бібліотеку, медпункт, великий спортзал і футбольне поле, неперевершений осередок дозвілля на території закладу освіти, ігровий майданчик. 










Школа чекатиме наших майбутніх першокласників 1 вересня. До зустрічі! 

Заступник директора з НВР А.В. Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар