пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

День захисників Вітчизни


  У школі завжди готуються до таких свят як День захисника Вітчизни заздалегідь. Усі класи долучилися до волонтерської акції зі збору допомоги в зону ООС: принесли вітальні листівки, продукти харчування тривалого зберігання, консервацію, смаколики, медикаменти, засоби гігієни, лопати, відра, гвіздки і передали їх на передову та у шпиталі через волонтерку Нагорну Ірину.










11 жовтня команда учнів у складі: Симоненко Р., Хоменко Д.,Чухно О., Швидкий О., Юрченко І., Ярова Т., Любар І., Кузьменко Д., Оріховський Д., Компанієць Д., Симоненко А., Безкостенко В. - під керівництвом Химича П.С. вибороли першість на міських змаганнях з кульової стрільби серед учнівської молоді.
14 жовтня вшанували пам’ять загиблого випускника школи Безроди Анатолія, поклавши квіти до меморіальної дошки на школі.











У коридорі школи учитель Захисту Вітчизни Химич П.С. організував виставку зброї, трофеїв та засобів індивідуального захисту.






















Учні 2-х класів теж вирішили довести, що вони є сильними і кмітливими нащадками козацького роду, достойними слави своїх батьків та позмагались в «Козацьких забавах», які провели для них класоводи Кравченко Н.В., Буторіна О.М. та Смаль І.Ю Усі діти пройшли крізь випробування на силу, спритність, витривалість. Знайшлись навіть змагання для дівчат.

                                    






«Козацькі забави» пройшли весело та цікаво. Всі команди стали переможцями в певних номінаціях.


ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар