четвер, 15 березня 2018 р.

Music Day

 15 березня в рамках тижня англійської мови в нашій школі був проведений Music Day.
 Учні 8-Б класу на уроці з теми «Музика» (вч.Дендеберя В.І.), взяли активну участь у захисті інформаційних проектних робіт з теми «My favourite singer». Школярі розповідали про життя та творчість своїх улюблених виконавців і навіть співали їхні пісні. Восьмикласники проявили себе як творчі, талановиті, неординарні особистості.










 На великій перерві у фойє звучали популярні сучасні англійські пісні, які створювали англомовну атмосферу та чудовий настрій присутнім.
  Цього дня учителі англійської мови провели відкриті уроки, а саме: Перепічай Н.А. провела у 8-В класі урок з теми «Книги – наші друзі», а Дендеберя В.І. - в 6-А урок з теми «Подорож та транспорт», на якому учні презентували та захищали міні-проекти про свої мандрівки з опорою на власні мультимедійні презентації. 













На цих уроках учні вдосконалювали вміння сприймати на слух, переглядаючи відеоролики згідно тем. Виконання різноманітних завдань та вправ сприяло розвитку навичок говоріння, читання та письма. На уроках були застосовані інтерактивні, ігрові, проектні та інформаційні технології.
Концерт “Our School's Got Talents“
 Справжнім святом став загальношкільний концерт “Our School's Got Talents“, який подарував багато приємних несподіванок та незабутніх вражень. Юні артисти, а саме учні 4-9 класів, демонструючи свої пісенні, декламаторські, акторські та хореографічні здібності, підтвердили, що наша школа дійсно багата талантами. Учасники заходу зачарували присутніх талановитим виконанням пісень та віршів англійською мовою, майстерним виконанням танців.
 Тепло зустрічали глядачі найменших учасниць свята Ярославу Семенову та Софію Кривохижу (4-Б), які чудово декламували вірші англійською мовою. Гості мали змогу насолодитися співом Марії Міценко (6-А), Ангеліни Мисник (7-Б), Анжели Симоненко (7-Б), Алли Веліксар (9-А) та Інни Аношкіної (9-В).  





















Не залишили байдужими глядачів східний танець у виконанні Євгенії Павліченко (9-В), сучасний танок учнів 5-А та запальна пісня Ярослави Семенової (4-Б) у супроводі флешмобу учнів 6-Б класу.

















Прозвучали останні музичні акорди, але оплески глядачів тривали ще довго. Ведучі Віта Охріменко та Антон Тихоненко (11-А) побажали артистам та глядачам успіхів та чудового настрою.
 





Організаторами й творчими наставниками заходу стали члени методичного об’єднання вчителів англійської мови Дендеберя В.І., Свєтлова Н.О., Перепічай Н.О. та Ярмош А.І.
  Віримо, що в майбутньому  ми обов'язково побачимо наших шкільних зірочок на найбільших сценах України.
Керівник методичного об’єднання
вчителів англійської мови Дендеберя В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар