пʼятниця, 23 березня 2018 р.

«Спритні лубенчанки»

22 березня нарешті відбулося спортивно-розважальне свято «Спритні лубенчанки». Усі старшокласники чекали його з нетерпінням, бо ця гра присвячена святу всіх жінок 8 Березня. Узяли участь команди 11-А, 11-Б, 10-А та 10-Б класів, які складалися з 6 чоловік кожна. У програму змагань входили: 
 біг з естафетною паличкою, ведення баскетбольного м’яча, стрибки зі скакалкою за 30 сек., хокейна естафета, тенісна естафета, стрибки «кенгуру» з м’ячем, конкурс «дартс» та багато інших цікавих конкурсів, які підготували наші вчителі фізичної культури Лисак А.М., Гайдук О.М., Шапаренко О.А.
 Мої враження були незабутні. Я дуже рада, що змогла взяти участь у цьому святі. Коли тебе переповнює драйв, ти можеш зробити все, щоб досягти своєї мети - перемоги.
 Кожна команда показала у змаганнях свої кращі сторони: зібраність, стійкість, артистичність та командний дух.
 Конкурс пісні українською мовою був останнім. Учні 11-х класів підтримали 10-тикласників, бо ті брали участь уперше. Виконання пісень дало всім присутнім зрозуміти, що ніхто з нас не ділиться ні на сильніших, ні на розумніших - ми всі єдина шкільна родина, яка разом досягає своїх цілей.
















Учениця 10-А класу
Гончаренко Уляна



Немає коментарів:

Дописати коментар