вівторок, 13 березня 2018 р.

Literary Day

 13 березня 2018 року в рамках Тижня англійської мови в нашій школі був проведений Literary Day.
 Художня література — це безмежний світ, у якому постає і вирішується безліч проблем. Знання літератури є важливою ознакою освіченої, культурної, інтелігентної людини. Водночас, художні твори містять своєрідну шкалу духовних і моральних цінностей, накопичених людством упродовж тисячоліть, ознайомлюють нас із життям, побутом, звичаями, світоглядом і культурою інших народів. 
 Цього дня у вестибюлі школи була організована виставка книжок, присвячена творчості англійських та американських письменників. 
 Учні мали змогу познайомитися з творами Вільяма Шекспіра, Чарльза Діккенса, Даніеля Дефо, Джеффрі Чосера, Генрі Філдінга, погортати сторінки книг Марка Твена, Джека Лондона, Теодора Драйзера, Ернеста Хемінгуея, Рея Бредбері. Метою виставки було ознайомити учнів з англійськими та американськими письменниками та заохотити їх до читання книг мовою оригіналу. Адже читаючи твори в оригіналі або ж адаптовану для вивчення версію книги, ми не тільки відкриваємо для себе твір, а й вивчаємо нові слова, підсвідомо вчимося особливостям граматики та синтаксису мови. 

Захист проектів 
 Методика проектного навчання широко використовується на уроках англійської мови для узагальнення знань і умінь із вивченої теми.
 Цього дня учні 8-Б класу (вч.Дендеберя В.І.) брали участь у захисті своїх тематичних проектів з теми “My Favourite Book”.
 Виконання проектних завдань дозволяє школярам бачити практичну користь від вивчення іноземної мови, наслідком чого є підвищення інтересу до цього предмету.
Захід «Coloured ABC Party »
 Для учнів 2-х класів вчитель англійської мови Маляр Я.П. провела захід «Сoloured ABC Party».
 Учні залюбки декламували вірші, складали слова з поданих букв, знаходили зашифровані слова, змагалися між рядами в написанні англійських слів.



Конкурс малюнків «My Favourite English Letter»
Вдома другокласники залюбки виконали творче завдання: намалювали улюблену англійську букву. Кращі роботи були представлені у фойє школи.










Poem Day
 13 березня серед учнів 4-5 класів (учителі Дендеберя В.І., Свєтлова Н.О., Перепічай Н.А.) був проведений конкурс «Poem Day». Діти з великим натхненням та захопленням декламували вірші англійською мовою. Журі конкурсу високо оцінили майстерність учнів та визначили переможців. Найвищу сходинку посіли Семенова Ярослава ( 4-Б), Кривохижа Софія( 4-Б) та Сахненко Даниїл (4-В). 









М O Л О Д Ц І !!!    
W E L L       D O N E !!!

Керівник методичного об’єднання
вчителів англійської мови Дендеберя В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар