вівторок, 26 грудня 2017 р.

Новий рік наближається

  Зиму чекають кожного року дорослі й малі, бо від новорічних свят завжди чекають дива. Цього року учні та батьки виготовили чарівне казкове зимове містечко, яскраве і кольорове, підсвічене з середини. Особливою увагою користувалася фотозона, де біля ялинки розмістився камін з вогнем, крісло-гойдалка, яке тягне присіти і помріяти. Актова зала прикрашена в двох кольорах: білому та сріблому. І кульки, і зірки, і сніжинки елегантно споглядаються на зелених ялинках та темних шторах, створюючи казкову атмосферу.






 26 грудня стартували новорічні ранки і першими відсвяткували учні 1-4 класів. Для них старшокласники підготували казкову виставу з танцями та піснями. Розважали дітей тролі Розочка (Журавель В.) та Цвітан (Звірковський Є.). Баба Яга ( Бондар А.) та Кощій (Черевко І.) хотіли відправити дітей на канікули, щоб забрати усі подарунки собі, навіть групу піратів запросили (Дацюк А., Косенко І., Павліченко Є., Попова А.). Але добро перемогло, як завжди, і Дід Мороз(Юанков М.) та Снігурка ( Романова Ю.) обдарували дітей подарунками. 











 Кожен клас вибрав тематику костюмів, підготував хоровод та веселий запальний танок. 











Були тут і розбійники, і пірати, і коти, Діди Морози, і стиляги, і різні тваринки, і східні красуні та принцеси, і мушкетери, і супергерої. 











Костюми дітей і фантазія батьків вражають. Усі чекали дива, і Дід Мороз чаклуванням засвітив ялинки! Усі залишилися задоволеними і радісними.
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар