понеділок, 11 грудня 2017 р.

Свято інсценізованої української пісні

  Українська пісня - втілення чогось квітучого, ніжного, безсмертного. Жодна країна світу не має такого безцінного скарбу як ми, українці. Радісні, сумні, жартівливі, героїчні, обрядові - всі пісні прекрасні.
   Зважаючи на це, щороку в нашій школі проходить конкурс української народної пісні серед учнів 6-х класів. Продовжуючи шкільні традиції, у п’ятницю 08.12 на сцені звучали пісні «Ой там, на току, на базарі» (6-А кл.), «Несе Галя воду» (6-Б кл.), «Ой ти гарний, Семене» (6-В кл.).
  Діти не тільки виконали пісні, а й вигадали цікаві та дотепні інсценізації. Вдало підібрані костюми, зіграні учнями образи, багато щирих переживань допомогли глядачам відчути красу української народної пісні. 
  Так, як це була конкурсна програма, то визначені переможці та призери. Учні 6-В класу здобули І місце, а учні 6-А та 6-Б класів розділили ІІ місце.
  Та все ж пісня поєднала конкурсантів духовно, принесла заряд енергії, добра, любові. Шестикласникам в черговий раз вдалося зазирнути в історію рідного краю, минуле української нації.




















                                                                             ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар