понеділок, 4 грудня 2017 р.

День інформатики

Навчитися можна тільки тому, що справді любиш!

Йоганн Вольфганг фон Гете

   Сучасні діти з ранніх років вчаться користуватися комп'ютерами, адже вони вже давно стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Ми звикли регулярно користуватися ними з різними цілями: допомога в навчанні, спілкуванні; ми  розважаємося, робимо покупки та оплачуємо рахунки, знаходимо й зберігаємо необхідну інформацію, тому такий предмет як інформатика, є сьогодні таким затребуваним. Ця наука з'явилася лише завдяки появі та розвитку комп'ютерної техніки, і вона просто не може без неї існувати.

   4 грудня учні 4-А та 4-Б класів весело та цікаво відсвяткували день народження  цієї прекрасної науки. На уроці - змаганні "Інформатична мозаїка", який провела вчитель інформатики  Семенова І.В., школярі мали змогу перевірити свої знання з різних інформатичних тем, згадали алгоритми та побули у ролі їх виконавців. Учні проявили креативні здібності, рекламувавши комп'ютерні пристрої, демонстрували свої знання та ерудицію в конкурсах "Цікаве додавання" та "Піктограми", ознайомились з найсучаснішими досягненнями науки і  комп'ютерної техніки та  з цікавістю розгадували ребуси.













   Захід сприяв вихованню почуття колективізму та здорового суперництва, здатності контролювати і аналізувати власні висловлювання і дії, створенню умов для самореалізації.


Учениця 4-Б класу Семенова Ярослава

Немає коментарів:

Дописати коментар