вівторок, 9 червня 2015 р.

Відпочинок триває...

3 червня вихованці пришкільного табору "Сонечко" відвідали міську бібліотеку для дітей. Працівники бібліотеки у цікавій доступній формі розповіли дітям про значення читання та бібліотек уцілому для кожної людини. Також було проведено інтерактивну гру "Відгадай загадку", де діти змогли позмагатися у власній ерудиції. Крім цього, гості бібіліотеки мали змогу познайомитися з дитячими журналами, коміксами, енциклопедіями.
 








  
Наступного дня діти разом з своїми вихователями  здійснили екскурсію до пожежної частини “Служба порятунку поряд”, де змогли розширити свої уявлення про роботу пожежників, способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Вони переконалися, що пожежні автомобілі завжди в порядку та готові щосекунди до виїзду на місце пригоди. Після проведення екскурсії  було проведено змагання «Кращий пожежник»  та  ігри на спритність   «Як вибратись із  лабіринту», «Третій зайвий» .











5 червня вихованці пришкільного табору завітали до галереї образотворчого мистецтва Лубенського краєзнавчого музею. Діти були вражені красою робіт художників-земляків. Особливо запам"яталися полотна С.П. Шаматріна, В.І. Мірошниченка, В.О. Пашкевича, В.І.Лапушкіна, А.С. Гончарової-Цівінської, О.Г.Таран та ін. Природа, зображена художниками, зачаровує глядача та наповнює оточуючий світ чарівною силою.







Немає коментарів:

Дописати коментар