вівторок, 16 червня 2015 р.

Переможець обласного конкурсу

Дуда Анна – переможець обласного конкурсу «Допис у  газету»
Кафедра журналістики Полтавського НПУ ім. В.Г Короленка в 2015 році до Дня журналістики проводила VI конкурсу учнівських творчих робіт «Допис у газету». Участь у ньому – перший крок потенційних абітурієнтів до вершини журналістської майстерності. Учасники творчого змагання мали змогу реалізувати свої таланти в різних жанрах: репортаж, інтерв’ю, есе, нарис, стаття тощо.
2015 року претендентами на перемогу стали 45 учасників конкурсу, які надіслали на адресу організаційного комітету свої творчі роботи. Це учні загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл, гімназій, коледжів, творчих об’єднань Полтави, Карлівки, Кременчука, Лубен, Миргорода, а також навчальних закладів Харківської та Луганської областей.

Випускниця Лубенської  загальноосвітньої школи № 2 Анна Дуда (учитель Огарьова Л.М.) стала переможцем із  нарисом «Традиції рідного краю», який надруковано в інститутському альманасі. А  учениця  9-В класу Васецька К. отримала грамоту лауреата. Її перемоги ще попереду, це була  перша спроба пера.  Вітаємо дівчат!

























Немає коментарів:

Дописати коментар