понеділок, 8 червня 2015 р.

Екскурсії рідним краєм


Хороша пора – канікули: відпочинок, річка, жодних уроків і подорожі. Саме влітку проходить  найбільше екскурсій. Навіть поблизу дому багато цікавого. Учні нашої школи переконалися, що в Лубнах дуже багато незвичайного: усі п’ятикласники з відвідали кінно-спортивний комплекс «Замкова гора». Знаходиться він в мальовничому куточку на околиці міста, звідки видно Мгарський Спасо-Преображенський монастир, швидкоплинну Сулу. Діти побачили цесарок, різні породи курей, а головне – коней. Як вони живуть, як тренуються, найсміливіші навіть могли проїхатися верхи. А учні 8-А та  8-Г класу побували на  фермі, де розводять  страусів у Вовчій Долині. Дітям розповіли про особливості проживання цього екзотичного птаха у нас в Україні.
Учні 2-А, 2-В, 4-Б, 4-В  8-В класів відвідали «Лубенський молокозавод», де побачили увесь виробничий процес від прийому молока до розфасовки у пакети. Але, звичайно, найцікавіше було в цеху, де виробляють морозиво, тим більше, що усіх присутніх пригощали  ним.
Учні 6-Вкласу відвідали кафе «Лавіта»: їм провели майстер-клас по виготовленню піци. А що може бути смачніше, ніж приготовлене власноруч!

Літо ще все попереду, а вже скільки цікавого побачили діти навіть у власному місті та побіля нього.  










Немає коментарів:

Дописати коментар