понеділок, 21 серпня 2023 р.

Перша зустріч в ліцеї

 З метою неформального спілкування наприкінці серпня в закладі освіти відбулась емоційна зустріч учнів 4-Б класу. Діти познайомилися з новим однокласником, озвучили свої побажання один одному на новий 2023-2024 навчальний рік, пригадали правила спілкування в учнівській спільноті Академічного ліцею, відвідали шкільний медіацентр та побували на екскурсії у міській бібліотеці імені Володимира Малика.
 Усі присутні зрозуміли, що бібліотека – це відчуття спокою, тиша і особливий запах книг, це – джерело знань, де кожен відвідувач може дізнатися багато цікавого та нового для себе.
 Працівники міської бібліотеки привітно зустріли четвертокласників і під час екскурсії продемонстрували особливий простір з позитивною енергетикою та неймовірним затишком. 
 Діти отримали запрошення відвідати скарбницю мудрості разом із батьками, а ще дізналися про проведення тематичних майстер-класів і різноманітних літературних квестів.
  З піднесеним настроєм та з планами більше читати художньої літератури в позаурочний час завершилась наша перша зустріч.
Класний керівник 4-Б класу Алла ГРИБАНЬ

 А для маленьких школяриків 3-А класу була проведена гра-подорож "Цікавий світ англійської мови". Діти  розігрували ситуацію "Знайомство", повторювали кольори, англійські букви, звуки, слова, числа в межах 20, вчилися сортувати одяг,  вдосконалювали фонематичний слух

Ярина Маляр

Немає коментарів:

Дописати коментар