вівторок, 22 серпня 2023 р.

Згадаймо забуте

 22 серпня для учнів 5-А класу проведений захід " Шляхами літературної казки". Діти здійснили віртуальну подорож у світ зарубіжної літератури, активно виконуючи всі запропоновані завдання. П'ятикласники продемонстрували досить високий рівень знань зарубіжних творів.
Оксана Запорожець
 З предмету технології вчителем Тягній Л.В. проведено захід «Проєктування власних виробів на уроках технологій» з метою подолання освітніх втрат.
 Під час заняття діти повторили основи проєктної діяльності, правила ТБ при роботі з ріжучими інструментами й разом із педагогом підібрали цікаві об’єкти для виготовлення на I семестр.
 Крім того, п’ятикласники, працюючи в командах, за технологічною картою виготовили голубів миру з паперу. Обмінюючись символічними птахами, побажали один одному жити в мирі, дружбі, повазі, довірі, взаєморозумінні, адже мир на Землі – це найбільше благо. А створення красивих і корисних речей - велике задоволення.

Kids Happy Hour

 Учні 5-В класу провели щасливу годину спілкування англійською мовою. Учні пригадали матеріал початкової школи: кольори, цифри, місяці року, лексику з тем «Спорт», «Їжа», «Хобі». Розповіли про себе та свою зовнішність. В кінці заходу діти створили повітряного змія, який зберігатиме  їхню інформацію.  

Анна Гринь

 На уроці-консультації з математики у 6-А класі учні відпрацьовували вправи на повторення. Розв'язування прикладів на всі дії допомогло їм освіжити знання та впевнено відновити навички обчислень. 
                                                                      Світлана  Кривуненко


22 серпня учні 6-Б класу зустрілися, щоб поспілкуватися про освітні втрати минулих років. Діти проаналізували ситуацію, поділилися думками, висловили побажання та своє бачення цієї проблеми. Школярі пограли у цікаву гру "Snowball" , пригадали, як ставити запитання англійською мовою та поринули у цікавий світ граматики.
                                                                                        Алла Ярмош 

Для учнів 7-А, 7-Б класів учителями української мови та літератури Корніяченко Л.І, Цимбал О.І. було проведено мовознавчу вікторину «Згадаймо забуте». Діти пригадали основні правила орфографії, словотвору, фонетики. Таким чином було прокладено місток знань від 6 до 7 класу.
Людмила Корніяченко, Олена Цимбал
 
Сучасні зарубіжні письменники
22 серпня для учнів 8-А класу був проведений урок-подорож на тему "Сучасні зарубіжні письменники". Школярі згадали сучасних європейських письменників, здійснили уявну подорож різними країнами разом з героями літературних творів.
Також було проведено літературну вікторину та визначено кращого зарубіжної літератури. Вітаємо переможця - Сулімовську Софію!
Світлана Кошова
У пошуку істини
22 серпня для учнів 8-А класу було проведено урок з подолання освітніх втрат "Формули скороченого множення". Де зустрічається математика в повсякденному житті? Як швидко вивести та де використати формули скороченого множення? На всі ці питання відповіді було знайдено.
Галина Гончаренко

          У 8-Б класі Волошина І.В. провела інтелектуальну гру Щасливий випадок”. Діти виконуючи різноманітні завдання : “Знайди помилку”, “Відгадай”, “Чорна скринька”, “Хімічна атака”, “Сенкан” пригадали основний матеріал курсу хімії 7 класу.


                                                                Класний керівник Ірина Волошина

Немає коментарів:

Дописати коментар