неділя, 4 червня 2023 р.

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

 2 червня наша шкільна родина провела свято Останнього дзвоника, яке ознаменувало завершення навчального року.  Для одинадцятикласників це особлива зміна в житті, оскільки вони завершують етап свого шкільного життя та розпочинають нову главу, що буде наповнена захоплюючими відкриттями, знайомствами та досягненнями. 


Нині Україна проживає складні випробування, війна зруйнувала найзаповітніші мрії, забрала життя молодих, талановитих та світлих людей. На урочистій лінійці присутні вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поклав своє життя за Батьківщину.

 Промовила вітальне слово директор школи Наталія Брекало, яка побажала учням сміливості, наполегливості та твердо крокувати до своєї мети. 

Учнів зі святом також привітали Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та депутат міської ради Катерина Скуратовська. 

 Прозвучали прощальні слова рідному навчальному закладу та останній дзвінок від випускників-одинадцятикласників, а учениця 11-Б класу Міценко Марія залишила незабутній подарунок – пісню ліцеїстів, що супроводжуватиме їх упродовж подальших років навчання.


 На святі Останнього дзвоника одним з найяскравіших моментів стало виконання чарівного шкільного вальсу. 
Цей танець заповнив шкільне подвір’я атмосферою ніжності та гармонії.

 Щиро вітаємо всіх учнів та батьків із завершенням навчального року! 

Бажаємо вам незабутнього літа, сповненого радістю, веселощами, яскравими враженнями та найголовніше - тишою!  З нетерпінням чекаємо зустрічі в новому навчальному році!



ЗД з ВР Людмила ОГАРЬОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар