понеділок, 26 червня 2023 р.

Стипендіати Лубенської міської ради “Обдарованість – 2023”

  Обдарованість людини - це маленький росточок, який ледь проклюнувся з землі і вимагає до себе величезної уваги. Необхідно пестити і леліяти, доглядати за ним,зробити все, щоб він виріс і дав рясний плід.

В.О.Сухомлинский
Обдарованість дитини…Що це таке? Можливо це своєрідна іскра Божа, яку треба відшукати в її душі, і допомогти не тільки не згаснути, а спалахнути полум’ям. Здібні, талановиті люди – рушійна сила народу, це величезне багатство, неоціненний статок. Саме інтелектуальними зусиллями обдарованих дітей забезпечується прогрес людства, плодами якого користуються всі.
 23 червня у приміщенні кінотеатру “Київська Русь» відбулася традиційна церемонія вручення стипендії Лубенської міської ради - «Обдарованість-2023».
Відзнаки юним даруванням вручали Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба:
  •  за досягнення у навчальній та науково - дослідницькій діяльності, Семеновій Ярославі Анатоліївні, учениці 9-Б класу Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2.
  • за особисту ініціативу та підтримку в наданні допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, Скуратовській Карині, учениці 11-А класу Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2.

Наші учні талановиті та різносторонні, вони танцюють, малюють, співають, декламують, грають на музичних інструментах та виборюють призові місця в спортивних змаганнях.

 Слід відзначити, що ведучою заходу була учениця 10-Б класу Єлизавета Жабинська, а чудовий настрій та гарні пісні дарували Хоменко Анна(5-Б) та Петрусенко Назар (9-Б). 
  Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет, а тому перед кожним вчителем стоїть завдання спрямоване на забезпечення формування інтелектуального потенціалу нації, шляхом створення оптимальних умов для розвитку всебічно обдарованої молоді.
Еммануіл Кант казав, що є дві засадничі речі у світі, зоряне небо над головою і моральний закон у середині нас, закон який закликає нас бути чесним у своєму покликанні, вести дитину за руку на складному творчому шляху, допомагати і вчити їх бути переможними.
Тож давайте і надалі підтримувати майбутнє нашої нації!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар