четвер, 7 квітня 2022 р.

Ми - переможемо

  Сьогодні Україна сильна як ніколи. 24.02 - цю дату Україна запам'ятає назавжди. Ранок того дня почався далеко не з кави, а з жахливих вибухів і сирен. Того ранку всі українці стали сильнішими і хоробрішими, ніж були. Ми зрозуміли, як чудово було прокидатись рано від звичайного будильника і йти на роботу чи до школи, гуляти з друзями, проводити час з сім'єю. 
 З того ранку фраза: " Як ти?" - набула іншого значення. Ми стали більше цінувати повсякденне життя, зрозуміли, що життя насправді прекрасне і ті проблеми, які здавались нам важливими, насправді були дрібницею порівняно з війною…
  Війна - таке жахливе слово, але вже 41 день ми чуємо його кожного дня. Українці завжди боролися за свободу і таки домоглися свого: з 1991 року Україна стала незалежною державою. Українці завжди були мирною нацією, яка не бажала нікому зла, не хотіла війни і чужих територій. На жаль, нам не пощастило з країною, яка називає наші народи "братськими" і стверджує, що ми маємо триматись разом. Але це не так. Ми не були й не будемо "браттями" з тими, хто всю нашу історію намагався знищити нас всіма можливими способами. Нас намагалися знищити, але ми завжди давали відсіч нашим ворогам. І зараз ми це робимо ще краще, ніж колись. Ми найсильніша нація в світі і це правда. Ми витримаємо цей весь жах і покажемо усьому світу, а головне - самим собі, що ми здатні на все, якщо ми разом, бо ми - УКРАЇНЦІ. Не дарма наші предки проливали свою кров за Україну і її свободу. Зараз це роблять наші військові, але помирають вони ГЕРОЯМИ. Ми завжди будемо пам'ятати наших героїв, тих, хто поклав свою «душу й тіло за нашу свободу».
  Я пишаюсь, що народилася в Україні. Я пишаюся, що я - УКРАЇНКА. Україна понад усе! Відома українська поетеса колись сказала: "А ви думали , шо Україна так просто? Україна - це супер. Україна - це ексклюзив! По ній пройшли всі кати історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни". Я вірю в нашу перемогу. Я вірю в ЗСУ. ЗСУ - це ті, завдяки кому я можу спокійно спати вночі і не боятись, бо я знаю, що вони захистять мене. В усіх нас живе козацький дух, який веде нас до перемоги. І всі наші вороги згинуть, «як роса на сонці». І всі вони будуть покарані за те, що зробили з нашою країною, з нашими людьми. Але вони ніколи не зможуть повернути нам тих невинних дітей, які померли через цих нелюдів, тих людей, на очах яких вбивали їхні сім'ю, знущались над ними і катували, руйнували будинки, дитячі садки. Ніколи не пробачимо їм це звірство, яке вони робили з нашим народом. Їм це все повернеться в набагато більшому розмірі .
Перемога за нами! Слава Україні! Смерть ворогам!

Кошіль Дарина, 10-Б клас


Немає коментарів:

Дописати коментар