середа, 11 листопада 2020 р.

Створюємо прекрасне

      Витоки творчості людини йдуть із дитинства. З упевненістю можна сказати, що кожна дитина народжується з природними творчими задатками, але творчими людьми виростають лише ті, умови навчання та виховання яких дозволили вчасно розвинути ці здібності. Формуванню здатності до самовираження сприяє вивчення інтегрованого предмета арт-технології та інформатика освітньої програми «Світ чекає крилатих». 
  Учні 2-А класу вчаться створювати прекрасне зі звичайних речей. Так на уроках Handmadе-мистецтва діти декорували страви з осінніх овочів та фруктів, створювали овочеві/фруктові скульптури. 







Ознайомилися з елементами карвінгу – мистецтва різьблення по овочах і фруктах. 
                              

   На уроці образотворчого мистецтва юні крилатики створювати вироби з солоного тіста. Ознайомилися з матеріалами та інструментами скульптора, засобами виразності скульптури. Солоне тісто є унікальним матеріалом! Це дуже сприятливий матеріал для ліплення. Можна не лише створити гарні, милі оку поробки, а й розвивати дрібну моторику рук. Історія ліпки з солоного тіста бере початок в давні часи. 
                 



 Спільна творча праця захопила, і дорослих і дітей. Діти просили батьків робити ще і ще. Дитяча фантазія невичерпна! Так формується родинна єдність: батьки-діти. 
 Неможливо виокремити якусь роботу. Всі роботи створені з великою любов’ю і талантом! 
  Кожна робота - це витвір мистецтва! МОЛОДЦІ!!! 
Класовод 2-А класу Степура Т.А.

Немає коментарів:

Дописати коментар