неділя, 22 вересня 2019 р.

Рідному місту - в подарунок!

  З нагоди святкування дня міста в Лубни приїхало багато гостей. Делегацію з нашої найближчої сусідки – Польщі – мали нагоду зустрічати 20 вересня в нашій школі. Гостям показали класні кімнати, майстерні, спортивну площадку. Вони вшанували хвилиною мовчання загиблого випускника школи А. Безроду біля меморіальної дошки. А потім в актову залу учні запросили на концерт: співали українських і англійських пісень, танцювали наші народні танці й вічний вальс, дивували гостей оригінальним цирковим мистецтвом. 













Запросили на уроки в початкову школу та до випускників і сподіваємося, що у них залишаться теплі спогади про поїздку в Україну. 
   

 21 вересня учні 6-9-х класів взяли участь у святковій костюмованій ході Володимирським майданом: дівчата й хлопці були вбрані в українські костюми, яскраві та розмаїті. 

22 вересня в Центральному парку гуртківці під кер. учителя трудового навчання Хижняк І.П. організували благодійний продаж робіт юних майстринь. А від усієї школи підготували для жителів рідного міста фотозону в народному стилі з підковами на щастя. 








ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар