понеділок, 2 вересня 2019 р.

З початком нового навчального року!

 Свято першого дзвінка у нашій школі проходило традиційно: урочисте внесення Прапора, Гімн держави, почесна варта біля дошки А. Безроді, який загинув в зоні ООС на Донбасі. Ведучі свята Тимошенко Тарас та Величко Меланія привітали усіх присутніх зі святом. Директор Володимир Миколайович розповів про високий результат здачі ЗНО випускниками, які майже всі стали студентами вузів України на державному замовленні; похвалився зміцненням матеріальної бази перших класів, повністю укомплектованими згідно вимог НУШ. 
 









Гості школи міський голова Грицаєнко О.П. та депутат обласної ради Ляшко Р.В. привітали дітей та батьків з новим навчальним роком і побажали ще більших досягнень у навчанні. Вручили грамоти Полтавської облдержадміністрації учителям Скляровій Л.Л. та Тимошенко Л.Г.   
 









Пролунало вітання від першокласників, потішила запальна «Посульська плясова» від танцювального колективу «Перлина» і нарешті - перший дзвінок, право дати який дісталося президенту школи, учню 11-А класу Павлюченку Руслану та учениці 1-В Крістіян Юлії. 









Новий 2019-2020 начальний рік стартував! Щасти тобі, моя шкільна родино! 

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар