пʼятниця, 9 червня 2017 р.

Новини з табору "Сонечко"

Літо, літечко прийшло,
Люблять діточки тепло. 
Ллється радість через край, 
Грайся в ігри, засмагай!
Саме під таким гаслом минув ще один день для вихованців пришкільного табору «Сонечко». Свіже повітря, сонячні ванни, веселі конкурси та розваги – все це ще раз переконує в тому, що вдало організований відпочинок з друзями на природі – це потужний заряд позитивної енергії та гарного настрою.
На дітей чекала культурна програма, перегляд цікавого мультика в кінотеатрі "Київська Русь" та захоплююча музична вікторина.







Рух — це життя. Він зміцнює здоров’я.
Клітинку кожну він зігріває кров’ю.
Без руху швидко стане кволим тіло.
Тож, склавши руки, не сиди без діла!
О спорт! О спорт!Це просто клас!
Дружіть із ним завжди.
Здоров’я, юність, силу дасть
І творчої снаги!
 7 червня у пришкільному таборі "Сонечко", з метою загартовування та заохочення дітей до занять спортом, відбулися спортивні змагання.
  Учасники заходу змагалися за перемогу в естафетах "Веселі старти", які організував та провів для них вчитель фізичної культури Шапаренко Олександр Анатолійовичю
  Дві години захоплюючої, емоційної боротьби принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань.





















Як чудово, що завдяки міській владі, наші школярі мають можливість оздоровлюватися у басейні при поліклінічному відділенні  Лубенської ЦРЛ. 8 червня вихованці табору "Сонечко" знову плескались у чистій освіжаючій воді.Аквавправи поліпшують функціонування всього дитячого організму. А спекотного дня - це ще й неймовірне задоволення!




Кожен з нас по-своєму будує теперішнє та майбутнє нашої країни. Хтось бореться, хтось творить, хтось співчуває, хтось допомагає... Це все - про нас, небайдужих. Ми здатні змінювати світ!
  9 червня в пришкільному таборі "Сонечко " відбувся День юних патріотів.  Його мета - виховувати в дітях риси справжніх громадян України, які люблять і бережуть традиції українського народу, його солов'їну мову; створювати атмосферу творчості, яка допомагає розкрити таланти дітей різного віку; формувати почуття національної свідомості та громадянської активності; виховувати в учнів активну життєву позицію. Підготувала свято вихователь 4 загону Смаль І.Ю., а ведучими стали вожаті - Гомон Ілля та Банков Мирослав. Діти з радістю відповідали на питання вікторини "В моєму серці Україна", продовжували прислів'я та брали участь в справжніх козацьких забавах.













Школярі змагалися в спритності, витривалості та мелодійності. Звучали гуморески про українців у виконанні Голуб М. та Радняни Б.(4-Б клас.). А Семенова Я. (3-Б кл.) продекламувала власний вірш "Вишиванка".











Дуже вдалим був конкурс патріотичної пісні між загонами.

















Та найбільш захоплюючим був показ мод українського костюму, адже вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.
Коли вдягаю вишиванку,
Немов в любові признаюся
Своїй країні ніжно й палко,
Вдягну і Господу молюся.
За мир та спокій в Україні!
Щоб вишивані візерунки
У долю кожної родини
Внесли приємні подарунки!


 









Наостанок кожен зміг випробувати себе в ролі дизайнера та створити вишиванку своєї мрії. Закінчився захід запальним флешмобом.  
 









Сонячні ранки, чисті джерела –
Все то моя Україна.
Хто ми без тебе? Сонце без неба,
Ти моя мудра, єдина.
Ми твої діти, тут народились,
Тут наші батько і мати,
Ми, українці, - завжди і всюди
Будем про це пам’ятати.


Начальник табору Буторіна О.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар