вівторок, 13 червня 2017 р.

День бантиків

Цей світ як казка, як безмежне диво.
Захоплює, дивує, кличе в вись, 
Життя чарівне і таке красиве, 
І ти до цього світу придивись! 
   13 червня у шкільному таборі «Сонечко» відбулась конкурсна програма «День бантиків». Веселі конкурси, цікаві завдання, захоплююча музика, запальні флешмоби і «море» бантиків чекали на дітей цього дня. 
Свято розпочали ведучі: Червона Шапочка (Васецька Ксенія), 
Мальвіна (Журавель Валерія), Незнайко (Денис Кузьменко). Всі загони намагалися взяти активну участь у кожному конкурсі. Діти зав’язували бантики один одному, в’язали їх улюбленим іграшкам, діставали бантики з повітряних кульок, малювали букети з квітами-бантиками, вражали кількістю бантиків у членів загону під час дефіле. В нелегкій боротьбі з результатом 118 бантиків перемогу здобув 2 загін!


















 Найбільше зацікавлення викликало завдання утворити галявину бантиків. Ця вправа гуртувала дітей і здружувала. Закінчилося свято квестом за даним маршрутом. Загони захоплено шукали підказки до завдань і впевнено йшли до фінішу.


















Проведення тематичного дня створило атмосферу творчості, грайливості, гарного настрою. Дітям було цікаво дізнатися історію виникнення бантика, як атрибута одягу, зачіски та гардеробу. Байдужих не було. Діти, вожаті, вихователі -  всі в  різнокольорових, барвистих бантиках.
Найсвітліша пора – дитинство!
Безтурботна пора – дитинство!
А найкраще проведений час – це час з друзями!
Вихователь  2 загону Тимошенко Л.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар