четвер, 1 червня 2017 р.

Перший тиждень таборового життя

 З метою привернення уваги учнів до художньої літератури та популяризації читання 31 травня вихованці табору побували в бібліотеці. Для юних читачів було проведено ігрову ознайомчу подорож,  під час якої вони  розгадували загадки та шаради, зустрілися з Читаліно, який провів їх у світ літератури сучасних авторів та дізналися про правила користування бібліотекою. Бібліотекар пояснила настільки важливо бути активним читачем та розширювати свій кругозір. Учні були дуже задоволені побаченим і почутим.














Щасливе дитинство – це тепла хатина,
В якій у любові зростає дитина;
Це мамина пісня, бабусина казка,
Любов усіх рідних, Господняя ласка…
Щасливе дитинство – це друзів багато,
З якими і будні минають, як свято!
Це щедрі сюрпризи і здійснені мрії,
Казкові бажання і щирі надії…

 Щороку 1 червня відмічається День захисту дітей. Це свято для всієї дітвори. Діти-квіти нашого життя, вони – наше майбутнє! Кожна дитяча посмішка гріє батьківське серце, наповнює його радістю. Діти є відображенням мами й тата. Ми маємо захистити дітей від незгод, страждань, хвороб і війн, створити всі умови, щоб вони виросли світлими, добрими, щирими і сердечними. 
  З великим інтересом та в очікуванні цих вражень учні школи, які відвідують пришкільний табір «Сонечко», побували на святі до Міжнародного дня захисту дітей. У Центральному парку культури та відпочинку лунали пісні у виконанні юних артистів: "Калинова Україна"- Міценко М.(5-А) та ансамблю"Криниця", "Донечка Вкраїни" - Семенова Я.(3-Б), "Буде Україна на землі"-Запорожець Д.(4-В), "Тебе знайду" - Аношкіна І.(8-В) та запальні танці(Марченко Н.,Ватуля А.,Попова А.,Косенко І. ). Ведучею концерту була Захарченко А.(7-Б). 










Вихованці взяли участь у майстер-класі з виготовлення ляльки -мотанки,отримали подаруночки та залишили на асфальті чудові тематичні малюнки.Також діти з радістю та сміхом змогли зайнятися спортивними вправами – пострибати на батуті. 



















  А 3 та 4 загони відвідали басейн при міській поліклініці. Заняття у басейні не тільки зміцнюють здоровʼя дітей, а й покращують емоційний стан. Плавання розслаблює наш організм, знімає втому, покращує роботу серцево-судинної системи, зміцнює мʼязи, підвищує еластичність шкіри. Кожен похід діти чекають з нетерпінням, адже у басейні можна плавати, плескатися, грати, веселитися. Після фізичного навантаження у воді діти почувають себе краще і мають чудовий настрій.
 

 

З метою розкрити значення дружби в житті людини, навчити дітей правильно вибирати друзів, спілкуватись і товаришувати, а також виховувати почуття дружби, колективізму, 2 червня табірна зміна була присвячена «Дню дружби». Цього дня вихователі табору за підтримки наших вихованців підготували та провели змістовний та дуже цікавий виховний захід під назвою «Дружба єднає щирі серця». Діти поринули у світ справжньої дружби, у сформованому "колі дружби" демонстрували свої таланти Наостанок школярі закріпили свої знання про дружбу, кружляючи в хороводі «Сонечко Дружби». 



День вдався на славу. Діти отримали безліч гарних емоцій, розкрили для себе значення дружби, навчилися правильно спілкуватись, вибирати друзів та товаришувати. Діти чудово відпочили й з нетерпінням чекають на наступні конкурси, змагання та екскурсії. 

Начальник табору Буторіна О.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар