вівторок, 1 березня 2016 р.

Тиждень англійської мови

Враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, а також для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, що відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору, Президент України Петро Порошенко своїм указом оголосив 2016 рік роком англійської мови в Україні .








Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння нею є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимося з традиціями і звичаями інших народів та переконуємося у неповторності власної української культури.
З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок , розширення світогляду та ерудиції учнів 29 лютого стартував Тиждень англійської мови , в ході якого діти матимуть можливість узяти участь у різноманітних заходах. Цього дня у фойє школи було організовано виставку стінних газет про англомовні країни.








Інтелектуальна гра " The best English learner"
Учні 5-их класів брали участь у інтелектуальній грі ‘The best English learner’. Метою даного заходу було узагальнити знання учнів із вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Школярі з задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. Організатори заходу Дендеберя В.І. та Перепічай Н.А. визначили переможців : найкращими знавцями стали учні 5-Б та 5-В класів, які здобули однакову кількість балів та зайняли І місце, 5-А клас посів ІІ місце.





Немає коментарів:

Дописати коментар