четвер, 12 лютого 2015 р.

Ще один день із життя початкової школи

Надзвичайно насиченим для молодших школярів був День науки. Учителі початкових класів презентували свої методичні надбання: друковану продукцію, портфоліо, проекти.








Бібліотекар школи Агеєнко Н.Г. широко представила на виставці науково – популярну  літературу для дітей про різні наукові галузі.








 Цікавий виховний захід проведено у 1-В класі вчителем початкових класів Парістою А.М.















Для 2-х класів проведена інтелектуальна гра «Найрозумніші» . Під керівництвом старшого вчителя Кисляк Л.В. команди другокласників були надзвичайно активними в інтелектуальних змаганнях. У нелегкій боротьбі перемогла команда 2-Б класу. 2 – А та 2-В класи розділили почесне II місце. Вітаємо юних розумників! 

























Також у День науки в 4-Б класі вчителька початкових класів, спеціаліст вищої категорії Погрібна А.М. в рамках чергової атестації провела відкритий інтегрований урок математики та природознавства. Школярі, віртуально подорожуючи куточками України, мали можливість за допомогою сучасних педагогічних технологій, зокрема ІКТ, розвивати логічне мислення та загальний кругозір. Учні обрахували і висоту Говерли, і середню глибину озера Синевир, тощо. Дізналися у скільки разів площа Чорного моря більша від площі Азовського моря. Але це тільки маленька частинка цікавинок, які були на уроці.
Присутні колеги дали високу оцінку педагогічній майстерності досвідченої вчительки.

Немає коментарів:

Дописати коментар