пʼятниця, 13 лютого 2015 р.

Подорожуємо у світ професій

     З метою поширення ідеї здорового харчування та профорієнтації учнів,  батьками і учнями 4-А класу (вч. Степура Т.А.) та 2-А класу (вч.Кравченко Н.В.) були організовані та проведені екскурсії на ВАТ «Лубенський молочний завод». Дітей ознайомили з технологічними процесами виготовлення та контролем якості молочної продукції ТМ «Гармонія», використанням сучасного обладнання, яке дозволяє дбайливо обробляти сировину, зберігаючи її корисні властивості, що особливо важливо для дитячого організму. На останок ТМ «Гармонія» пригостила дітей своєю продукцією.









У День подорожей   у чарівний світ професій кожен клас представив колаж про найпопулярніші професії  серед дітей. Проведено захист творчих робіт. Найцікавішим виявилося дерево мрій учнів 3-Б класу (вч.Рєпіна І.О.)
























Спеціалісти вищої категорії Сивобородько Л.М. та Ярмоленко Т.І. провели з третьокласниками цікаву інтерактивну гру «У світі професій». Діти дізналися про робітничі спеціальності, професії сфери обслуговування, а також про професії культури та мистецтва. Учні зрозуміли, що будь-яка професія важлива і потрібно багато працювати, щоб досягнути своєї цілі.



















Вихователем ГПД Семеновою І.В. будо проведено свято «Професій на світі багато, першокласники хочуть про них більше знати». Діти поринули в світ мрій, загадок та віршів. Спробували себе в ролі акторів, художників, показали свої творчі здібності. Діти зрозуміли,що вибір професії – справа не одного дня.











Учитель – методист  Тимошенко Л.Г. підготувала для учнів 4-х класів справжній "Калейдоскоп професій». Присутні мали можливість подумати про своє майбутнє.









А у 4 – А класі спеціаліст вищої категорії Степура Т.А. провела зустріч учнів з провідним спеціалістом Лубенського міськрайонного управління юстиції Медведюк Яною Миколаївною. Вона виступила з темою «Протиправна поведінка і відповідальність», яка зацікавила учнів, змусивши їх замислитися над правовою стороною життя.









Немає коментарів:

Дописати коментар