неділя, 15 лютого 2015 р.

День сім’ї та творчості

Кульмінацією Тижня початкової школи став День сім’ї та творчості. Виставка «Від творчої родини до творчої дитини» об’єднала батьків та дітей у колективній праці.











А в оновленій картинній галереї спеціаліст вищої категорії Сидоренко Т.В. провела зі своїми вихованцями, учнями 1-Б класу, родинне свято «Скарби бабусиної скрині»,бо саме тут зберігають і показують на виставках духовні скарби нашого народу, передають багатство культурного спадку молодим поколінням.  
На святі були присутні берегині роду - бабусі, які розповіли про сімейні цінності, взяли участь у веселих конкурсах. А діти  потішили своїх рідних гарними віршами та душевними піснями. З добрими словами звернулися до присутніх гості заходу, завідуюча міським  методичним кабінетом  управління освіти Лубенської міської ради Надія Андріївна Січкар та  методист Неля Дем’янівна Данильченко.












Закінчився день звітним концертом учнів початкових класів під назвою «Зорепад талантів», який підготували та провели вчитель музчного мистецтва Чеверда О.А. та педагог-організатор Лохвицька І.С. 
Маленькі артисти зарядили присутніх своїм позитивом.













Окрема подяка вчителям початкових класів і батькам, які всебічно розвивають дітей.               
           Заступник директора  з НВР           А.В.Грибань. 

Немає коментарів:

Дописати коментар