середа, 8 травня 2024 р.

Незабутня квест подорож

 7 травня учні 5- Б класу відправилися в місто Полтаву у захоплюючу пригоду на квести. Це чудовий спосіб провести час разом, розважитися, згуртуватися та розвинути командні навички. 

 А також відволіктися від гаджетів та спробувати більше рухатися, думати, спілкуватися. Заходячи до кімнат, діти повністю поринали в тематичні та чарівні місця з цікавими пригодами.. Проходження квест кімнат визвали у дітей яскраві враження й масу позитивних емоцій, підвищили командний дух і впевненість в собі.
 Далі прогулялися мальовничими алеями корпусного парку. Відвідали Монумент Слави - пам'ятник монументального мистецтва початку XIX століття на честь 100-річчя Полтавської битви. Пройшлися по центральній пішохідній вулиці міста, яка вражала своєю красою, тишею і чистотою.
 Спустилися до Білої альтанки – відомої пам'ятки Полтави, розташованої на Соборній площі, з якої відкривався чудовий вид на місто. Помилувалися чудовим краєвидом, зробили памятні фото. Під час усієї подорожі дівчата та хлопці залюбки фотографувалися.
 Діти були в захваті від поїздки, розважилися, приємно провели час, і в піднесеному настрої поверталися додому. Буде що показати й розповісти вдома та в ліцеї своїм друзям.
Класний керівник 5 – Б класу Лариса Тягній

Немає коментарів:

Дописати коментар