середа, 6 грудня 2023 р.

Слава Збройним силам України!

Підніметься з руїн моя країна,
бо мужності такої світ не знав
Ліна Костенко

  З нагоди Дня Збройних сил України в 10-В (кл.кер. Дендеберя В.І.) було проведено годину спілкування «На варті Вітчизни», спрямовану на виховання патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.
 Усі ми поважаємо та захоплюємося воїнами ЗСУ, але що насправді знаємо про Збройні сили? Отож спочатку старшокласники були ознайомлені з історією становлення та розвитку української армії, та з її героїчними сторінками. Також група юнаків підготувала пізнавальну інформацію про роди військ та їх призначення.
 Великий інтерес викликала військово-патріотична вікторина «Минуле й сьогодення української армії». Майбутні захисники, які були поділені на три команди, активно відповідали на запитання та показали неабияку обізнаність з армійським життям.
 З хвилюванням діти слухали розповідь про колишніх випускників та працівників нашого ліцею, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг житиме вічно й буде взірцем чесного й самовідданого служіння Батьківщині. Ми схиляємо голови перед пам’яттю всіх Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність нашої країни.
 Велика вдячність і шана захисникам, які сьогодні дають відсіч агресорам і захищають наш щоденний мир і спокій.
Слава Україні! Героям слава!

 

Класний керівник 10-В класу Віра ДЕНДЕБЕРЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар