середа, 6 грудня 2023 р.

Ні-торгівлі людьми!

  В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства » для учнів 10-В класу (кл.кер. Дендеберя В.І.) було проведено інформаційну годину спілкування «Торгівля людьми–прояв сучасного рабства».
  Щороку 2 грудня, відповідно до рішення Генеральної асамблеї ООН, світ відзначає Міжнародний день боротьби за скасування рабства. У ХХІ столітті здається дуже дивним, що ми змушені говорити про торгівлю людьми не в історичному контексті, а в реальному часі. Та, на жаль, мільйони людей у світі перебувають у рабстві. Ця тема є дуже актуальною для сьогодення.
  Переглянувши відеопрезентацію та відеоролик про торгівлю людьми, десятикласники обговорили в групах сучасні причини, форми та ознаки цього ганебного явища, небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. Діти взяли участь у інтерактивній дискусії, під час якої висловлювали свої думки та спільно обговорювали можливі способи подолання цієї проблеми.
  На шляху до боротьби з торгівлею людьми кожен крок надто важливий, і виховання молодого покоління грає ключову роль у формуванні освіченої та гуманної суспільності.
Класний керівник 10-В класу Віра ДЕНДЕБЕРЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар