пʼятниця, 28 січня 2022 р.

Creativity Day

I Know English
  Згідно плану проведення тижня англійської мови 25 січня 2022 року був оголошений як Creativity Day.
 Зокрема для учнів 8-х класів була проведена гра-вікторина на тему “I Know English”. Конкурсні питання охоплювали різні аспекти англійської мови. Діти описували картинки, складали речення, повторили граматику та згадали видатних англійських письменників. Після запеклої боротьби визначилися переможці змагання. І місце посіла команда 8-А класу, ІІ місце – 8-Б та ІІІ місце – команда 8-В. Вітаємо переможців!

Захід організувала й провела вчитель англійської мови Свєтлова Н.О.
The best of the best
 Надзвичайно цікавий та пізнавальний інтелектуальний марафон "The best of the best" було проведено для учнів 7-х класів (уч. Ярмош А.І.). Учасники гри поринули в чарівний світ англійської мови, виконуючи цікаві творчі завдання. Переможцем стала команда 7-Б класу, друге місце посіла команда 7-А, на третьому місці – 7-Г.

Захист проєктів
  Учителі англійської мови часто використовують проєктні технології, які є засобом реалізації творчого потенціалу учня, розвитку його комунікативних та соціокультурних компетенцій. Методика проєктного навчання також ефективна для узагальнення знань і умінь із вивченої теми.
  Напередодні учні 7-В та 6-х класів (уч. Дендеберя В.І. та Ярмош А.І.) брали участь у захисті тематичних проєктів з тем“ Sport”, “Winter”.

У 3-А класі (вч.Гринь А.В.) було проведено захист проєктів "My Pet". Діти підготували розповіді про домашніх тварин та намалювали своїх улюбленців. Кращі роботи були показані в холі школи.

Виставка творчих робіт учнів

Цього дня у фойє школи було організовано виставку творчих робіт учнів, зокрема портфоліо, лепбуків, малюнків, колажів, постерів. Відвідувачі мали можливість ознайомитися з проєктними роботами про захоплення учнів, улюблені види спорту, а також про традиції, звичаї, свята, визначні місця англомовних країн.

Учителі англійської мови

Немає коментарів:

Дописати коментар