понеділок, 24 січня 2022 р.

Тиждень англійської мови

  

24 січня в Лубенській ЗОШ № 2 відбулося відкриття Тижня англійської мови, який буде проведено з метою популяризації вивчення англійської мови, розширення й поглиблення лінгвістичних та країнознавчих знань, розвитку творчих здібностей, комунікативних умінь і навичок. Заплановані заходи дадуть змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників.

  Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння нею є потребою часу.
 Вивчаючи англійську мову, ми знайомимося з традиціями та звичаями інших народів і переконуємося в неповторності власної української культури.
Literary Day
The Best Reciter
  Цього дня учні 5- х класів узяли участь у конкурсі «The Best Reciter». Декламуючи свої улюблені вірші, школярі мали можливість продемонструвати артистичні здібності та рівень володіння англійською мовою.

  Журі , до складу якого ввійшли переможці міських та шкільних олімпіад із англійської мови, учениці 11-Б класу Меланія Величко, Антоніна Бойко та Анастасія Величко оцінило майстерність учнів та визначило переможців:
І місце
Артем Ісаков (5-В)
Вероніка Нечиполюк (5-В)
ІІ місце
Софія Яременко (5-А)
Іван Правник (5-В)
Іван Федоров(5-Г)
ІІІ місце
Тетяна Липка (5-А)
Вероніка Малицька (5-Б)
Дар’я Міщенко (5-Г)
Організували та провели захід учителі англійської мови Дендеберя В.І. та Свєтлова Н.О.


Урок-мандрівка "В країні англійських слів”
  У 2-х класах Маляр Я.П. провела урок-мандрівку "В країні англійських слів". Метою уроку була активізація вживання лексики в мовленні, розвиток в учнів уміння переносити знання в нову ситуацію, виховання позитивного ставлення до іноземної мови.
  На цьому уроці учні складали слова з букв у конвертах, складали речення, розставляючи слова в правильному порядку, відгадували загадки, а слово-відгадку викладали з букв, мандрували по кольорових островах, називаючи кольори, співали англійські пісні.

Treasure Hunt Game
  У 3-А класі пройшла гра «Treasure Hunt» (уч. Анна Гринь). Діти в командах виконували завдання, щоб віднайти піратський скарб: шукали сховані предмети на картинці, проходили лабіринт, слухали аудіо та відгадували тварин. Кожне правильно виконане завдання ще на крок наближало до скарбу.

  Сьогодні у нас було весело та цікаво, адже в школі відбулося змагання для учнів 9-х класів "Enjoy English" (уч. Наталія Мушкаріна), метою якого було мотивувати учнів до вивчення англійської мови. QR коди, граматичні естафети, загадки, мовний калейдоскоп - кожен знайшов щось цікаве для себе.


Учителі англійської мови

Немає коментарів:

Дописати коментар