середа, 29 грудня 2021 р.

Новий рік вже на порозі!!!

 Учні 8-х класів креативно підійшли до виступу на сцені. Окрім традиційних флешмобів, підготували дві веселі інсценізації: казку про Колобка на новий лад та веселе попурі у стилі КВН.
Дев'ятикласники показали сольні номери: Голуб М.- хореографічно-цирковий номер, Лохвицька Д. – пісню, Ковтоногова В. та Безкостенко Т. виконали дуетом танець, а учні 9-В підготували усім класом флешмоб. Але найвеселіше було під час конкурсів «Угадай героя» та «Склади слово».

  Семикласники і танцювали, і співали, і сценки зі шкільного життя показували, і дуже вдало відтворювали смішні фото з екрану та жестами показували пісню, яку однокласники мали вгадати й виконати. 
 Свято їм провели Лохвицька Д., Запорожець Д., Пирч Ю., Зінчук А.
  Десяті класи підготували батл у стилі 90-х, самі уклали програму, придумали конкурси. Влаштували танцювальне протистояння, згадали мелодію тих часів, костюми, танці. Міценко Марія виконала сольну пісню, а потім усі під гітару заспівали «Старі фотографії». А на вгадування предметів (наприклад, тамагочи) цілий конкурс організували. 
Ведучі Ахматов Д. та Макаренко В. активно залучали учнів до конкурсів і побажали в наступному році бути здоровими, бути розумними, бути успішними і щасливими.

ЗД з ВР Людмила Огарьова

Немає коментарів:

Дописати коментар