четвер, 6 квітня 2017 р.

Святкують першокласники

  Квітень традиційно в нашій школі відзначається святом для першокласників «Прощавай, Букварику». Як і завжди, воно проходило цікаво й весело. Маленькі школярики під керівництвом класоводів Сивобородько Л.М., Рєпіної І.О., Ярмоленко Т.І. та педагога-організатора Лохвицької І.С. продемонстрували свої перші успіхи в навчанні, гарно декламували, відгадували казкових героїв, від яких отримали вітальні листівки. Дружно й дзвінко плескали в долоні та тупотіли ніжками, граючи з Мальвіною (Марченко А., 8-А) у гру. Захопили зал своїм веселим дійством колоритні Піратки – Журавель В. та Бондар А. (10-Б), які викрали Букварика (Дацюка Д., 5-А), але повернули дітям.
  Зміст свята живив допитливість першокласників. Вони запевнили усіх присутніх, що готові далі крокувати дорогою знань, знайомитися з іншими книжками, які продовжуватимуть справу їхнього справжнього друга й порадника – Букварика. У залі панувала дружна атмосфера, позитивні емоції.
 Свято закінчилося дзвінкоголосим виконанням першокласниками пісні «Букварик» у супроводі вчителя музичного мистецтва Чеверди О.А.
   На згадку першокласники отримали свідоцтва про те, що закінчили курс навчання по «Букварю» і мають тепер звання - «Читач». Ці свідоцтва стануть перепусткою до країни знань.
Раділи за своїх дітей присутні на святі батьки, учителі. Вони плекають надію, що учні надалі досягатимуть успіхів у навчанні та стануть активними читачами, адже книжка окрилює розум і серце. Нехай не буде жодного дня без прочитаної книжки!
























 Класоводи 1-х класів

Немає коментарів:

Дописати коментар