четвер, 20 квітня 2017 р.

Виховні години в 6-7 класах

У рамках тижня  з безпеки життєдіяльності для учнів 6-х класів була проведена виховна година на тему «Поводження з вибухонебезпечними, легкозаймистими та хімічними предметами та речовинами». У підготовці заходу брали участь учні 10-А класу: Охріменко В., Ємець В., Клейн О., Чернета З., Оріховська Т., Іванова М., Сьомак А., Ручка І., Усенко П., Васецька К., Бурда Д., Курінна А. У вступному зверненні до учнів вчитель хімії Волошина І.В. акцентувала увагу на почутті відповідальності за своє життя та життя інших людей, пильності та спостережливості до предметів, що їх оточують. А учні старших класів, презентуючи тему, донесли інформацію про вибухонебезпечні, легкозаймисті та хімічні предмети та речовини, про їх загрозу для життя та здоров’я. Діти брали активну участь в обговоренні актуальних питань і мали змогу перевірити свої знання за допомогою тестування.











Також для учнів 6-А та 6-Б класів було проведено годину спілкування "Обережно на залізниці". Діти зацікавлено слухали інформацію про безпечне поводження біля залізниці. Яскраве унаочнення спонукало до активної участі в заході та проведенні віртуальної подорожі залізницею.







20 квітня у 7-А класі проведено годину спілкування на тему: «Обережно! Обірваний провід». Учні  обговорили ситуації, які можуть призвести до обриву дротів електромереж. Також оцінили небезпеку, яка загрожує живим організмам, що попадають під дію електричного струму. Був проведений тренінг по звільненню від обірваного проводу людини.

 Сподіваймося, що інформація про те, як уникнути небезпечної ситуації та допомогти потерпілому допоможе дітям та їхнім близьким.  

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар