вівторок, 5 квітня 2016 р.

Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Первосміх»

  Ніяка інша гра не може підняти настрій так, як КВН. Це гра для тих, хто цінує яскравий гумор, дотепні жарти й веселі імпровізації.
  1 квітня в кінотеатрі «Київська Русь» відбувся IV Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Первосміх». До нашого гостинного міста вже вкотре з’їхались найкращі дитячі команди України. «Недоросли» (м. Одеса), «Закохані в Маріуполь» (м. Маріуполь), «Країна Веселого Народу» (м. Тернопіль), «Дорослі діти» (смт Чорнобай), «Гарні діти» (м. Ямпіль), «88 чудо світу» (м. Запоріжжя), «Супертрійка» (м. Херсон). Наше місто представляли дві команди – «ОК’крошка» (ЗОШ № 2) та «Кадри» (ЗОШ № 1).
Переповнений глядачами зал гарно сприймав виступи всіх команд і це надихало і господарів, і гостей на гарні виступи. Глядачі дарували щирі усмішки та оплески всім учасникам гри.
  Виступи команд оцінювало журі в складі президента Асоціації КВН України Михайла Аграната, директора асоціації – Володимира Виговського та головного редактора – Ігоря Урбанського. Від місцевих організаторів були присутні Олександр Іващенко та Руслан Ляшко. По закінченню ігор журі оголосило результати: Гран-прі фестивалю отримала команда «88 чудо світу» (м. Запоріжжя). Команда нашої школи на Всеукраїнському фестивалі посіла почесне третє місце. Крім отриманих диплома та пам’ятної емблеми фестивалю, у традиційній номінації «Посмішка мера» було відзначено кращих акторів команди Давиденко Максима та Стефановського Олександра. І це не перша нагорода за акторське мистецтво. Восени, на фестивалі в м. Затока, кращим актором України було обрано Олександра Цимбаленко.
  Команді КВН Лубенської ЗОШ № 2 «ОК’крошка» 12 років. Це вже сьомий склад команди. За час свого існування вона неодноразово ставала переможцем і призером міського та обласного етапів ігр КВН. Два роки поспіль команда гідно представляла наше місто на Всеукраїнському фестивалі «Жартптиця» в м. Затока. У складі команди: Давиденко Максим – капітан команди, Цимбаленко Олександр – творчий редактор, Скляров Андрій – музичний редактор, Романова Юлія – хореограф, Стефановський Олександр, Коломієць Вадим, Журавель Валерія, Бурда Дмитро, Банков Мирослав, Бондар Анастасія, Дмитренко Дарія, Забара Олександр, Пантюхіна Таїсія, Кузьменко Денис, Васецька Ксенія, Шевелінда Каріна.









  В тісному, але дружному колективі команди проявляються найкращі чесноти учасників, що ще раз доводить, КВН – це шлях успішних людей, які готові не спати ночами, допомагати одне одному та прикладати великі зусилля на благо публіки та вдосконалення граней власних душ.
  Яскраве та емоційне свято, подароване КВНщиками , ще раз підтвердило слова мера міста О. П. Грицаєнка: "КВН в Лубнах був, є і завжди буде!!!"

                          Керівник команди Лариса Склярова

Немає коментарів:

Дописати коментар