вівторок, 5 квітня 2016 р.

Результативні весняні канікули

  Лубенська ЗОШ №2 підтримує міцні партнерські зв’язки з різними колективами, де відбувається формування творчого потенціалу учнів школи в позаурочний час. Сприяє популяризації вокального, театрального, образотворчого, хореографічного мистецтв, становленню та розвитку національної культури, духовного здоров’я дітей. Адже, виявлення, розвиток обдарованих дітей розпочинається з стін навчального закладу.
  Учні початкових класів Водоп’ян В., Лихіцька В., Пирч А., Рибка В., Семенова Я.(2-Б) та Юрченко А.(3-А), Голуб М., Пирч Ю., (3-Б),Куць С.(3-В) у складі танцювального колективу «Перлина» (керівник Погрібна О.В.) на весняних шкільних канікулах були учасниками Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв "Golden Lion" який відбувався 29-31 березня 2016 року, в одному з найпрекрасніших міст Європи - м. Львові. Наші діти вибороли два других місця в хореографічних номінаціях, серед величезної кількості учасників з усіх регіонів країни. А ще й ознайомилися з чудововою архітектурою та пам’ятниками міста.
















А юні бальники Матьоха М.,Юшко А.(1-В), Косолап Д.(1-А), (учасники колективу спортивно-бального танцю "Стиль"-керівник Касьян О.) брали участь  у I Всеукраїнському конкурсі - фестивалі "Kharkiv-fest 2016", що проходив 1-3 квітня 2016 року в м. Харкові та за виступ були нагороджені медалями й дипломами лауреатів І ступеню в молодшій віковій категорії.



Школа вітає юних танцюристів і бажає нових творчих злетів!

Немає коментарів:

Дописати коментар