середа, 28 жовтня 2015 р.

Майстер-клас «Творчість учителя – запорука успіху учнів»

  Відповідно  плану  роботи управління освіти Лубенської міської ради 28 жовтня у ЗОШ №2 проведено майстер-клас для колег шкіл міста спеціалістом вищої категорії, учителем-методистом, лауреатом обласного конкурсу «Учитель року-2014» в номінації «Учитель початкових класів» Тимошенко Л.Г.
    Перед присутніми виступили методист управління освіти Кравцова Л.О. та заступник директора з НВР Грибань А.В., яка повідомила, що адміністрація школи застосовує інноваційну технологію управління «Формування професіонала– лідера» та підкреслила, що лідерство –  коли даєш можливості іншим педагогам взяти на себе відповідальність бути лідером.
   Сутність та специфіка педагогічної майстерності Лариси Григорівни полягає у розвитку емоційного  інтелекту молодших школярів та створенні сприятливих умов для формування творчої особистості в ранньому шкільному віці. З метою обміну досвідом педагог окреслила завдання сучасної початкової освіти, ознайомила присутніх з напрямками діяльності вчителів початкової ланки, представила у відеопрезентації власні творчі надбання, досягнення. За допомогою тренінгової технології  залучила педагогів до співпраці, викликавши у колег позитивні емоції.
    Після завершення майстер-класу вчителі ознайомилися з методичною виставкою «Інноваційна діяльність учителів початкових класів».













Немає коментарів:

Дописати коментар