четвер, 24 вересня 2015 р.

Команда КВН з Лубен

                  Команда КВН з  Лубен на ХХ фестивалі «Жарт-птиця»- 2015
         У смт. Затока Одеської обл. 18 вересня стартував 20 ювілейний Всеукраїнський фестиваль дитячих команд КВН «Жарт-птиця». 29 команд учасників   прибули з усієї України: Тернопіль, Рівне, Вінниця, Черкаси, Полтава, Запоріжжя, Херсон, Одеса, Сєвєродонецьк, Суми,   Луганська та Донецька обл. Наше місто представляла команда «ОК’крошка» Лубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 у складі: Давиденко Максим, Цимбаленко Олександр, Стефановський Олександр, Обмок Олександра, Самушія Гія, Коломієць Вадим, Скляров Андрій, Журавель Валерія (кер. Склярова Л.Л.), яка стала лауреатом фестивалю. Поїздка відбулася завдяки підтримці міського голови Грицаєнка О.П. та зав. Відділом молоді та спорту Скиби С.О.
Три дні команди змагалися, демонструючи акторські здібності, почуття гумору, уміння імпровізувати, малювати.  Цимбаленко Олександр отримав нагороду як кращий актор фестивалю. Глядачі побачили візитки, домашнє завдання, імпровізи «Новини з виставки собак»,   «Реклама математики»,  «Спортивні кричали» та фрістайл «А наостанок я скажу..», коментували картинки на розминці, добирали назву фотографії, проводили  розминки з журі, очолюване президентом Асоціації  «КВН України» Агранатом М.А.
Окрім змагань команд КВН, кожного дня відбувалися творчі конкурси:  «Горлопан» - Скляров Андрій та Коломієць Вадим співали під гітару,  «Найоригінальніша стіннівка», відеоролик про перебування в Затоці.  Обмок Олександра  отримала грамоту за найкреативнішу емблему до 20-річчя фестивалю. Команда «ОК’крошка» перемогла у конкурсі «Викрутаси» від благодійного фонду «ОВЕС» у ході акції «Добро жменями», виготовивши інсталяцію з кришечок від пластикових пляшок у вигляді смайлика. До цієї  акції напередодні долучилася вся школа і збір триває, адже для виготовлення одного протеза для поранених бійців потрібно 80000 кришечок. Отримані за перемогу 600 гр.  діти поділили між командою КВН із зони АТО (с.Рубіжне) та інтернату для сиріт (м.Ананьїв).
А крім напружених змагань, було  Чорне море, сонце, безліч нових друзів з усієї України, подорож Одесою з її неповторним шармом і особливим колоритом. Море вражень і море позитиву залишила ця поїздка.
                                                                            ЗД з ВР Огарьова Л.М.










































Немає коментарів:

Дописати коментар