четвер, 17 вересня 2015 р.

Співпраця навчального закладу з ДНЗ №9 «Берізка»

    17 вересня у ЗОШ №2 завітали майбутні першокласники, вихованці  двох підготовчих груп дитячого садочка «Берізка». Заступник директора з НВР Грибань А.В. провела екскурсію для дошкільнят та вихователів, продемонструвавши їм затишні класні кімнати, спортивний зал, бібліотеку, медпункт, шкільну їдальню й розповіла про особливості навчання в школі.
    Учителі початкових класів  Погібна А.М.(1-Б),Тимошенко Л.Г.(1-В) показали малечі фрагмент уроку математики в 1 класі, застосовуючи інноваційні  здоров`язберігаючі  педагогічні технології та ІКТ. 
  Сподіваємось, що тісна взаємодія вихователів та вчителів початкових класів допоможе як дітям, так  і батькам  успішно пережити адаптаційний період до навчання в школі.
         Шановні батьки!
    Наведемо для Вас кілька думок  видатного педагога В.О.Сухомлинського про школу:
     «…справжня школа –це не тільки місце, де діти набувають знання і вміння…»;
     «…це багаторічне духовне життя дитячого колективу, в якому вихователь і вихованець об`єднані багатьма інтересами і захопленнями».
   Дитина в початковій школі « повинна не тільки готуватися до подальшого навчання , накопичувати багаж знань, умінь, щоб успішно навчатися далі. Вона має жити багатим духовним життям. Роки навчання в початкових класах - це період морального, інтелектуального, емоційного, фізичного, естетичного розвитку, який буде реальною справою, а не пустою розмовою лише за умови, що дитина живе багатим духовним життям сьогодні, а не тільки готується до оволодіння знаннями завтра».
   Пам`ятаймо настанови класика педагогічної справи!










Немає коментарів:

Дописати коментар