пʼятниця, 18 вересня 2015 р.

Готуємося святкувати День міста

  Підготовка до святкування 1027-ї річниці заснування та 72-ї річниці з дня визволення Лубен в 1943році в школі почалася з участі у тижні з благоустрою міста: восьмі класи прибрали територію на розі вулиць Радянської та Ярослава Мудрого.
Учні 5-А та 5-В класів з класними керівниками Кисляк К.В. та Самокишою Д.І. відвідали 11 вересня музей 151-і стрілецької дивізії, що розташований у школі №10 і дізналися, як і хто визволяв наше місто від фашистських загарбників. А учні 5-Б з кл. керівником Волошиної І.В. сходили на екскурсію на лубенський хлібозавод.






 
 Цікаво і смачно проходила підготовка до виставки в Центральному парку. Мама учня 5-Б класу Зеленюк Андрія Світлана Миколаївна провела майстер-клас для дівчаток з виготовлення пряників з кольоровою помадкою. Юні майстрині власноруч розписували смаколики в національних традиціях: жовто-блакитні прапори та квіти, герб Лубен, карту України. Усю цю красу можна буде придбати на благодійній виставці-продажу 20 вересня у парку. Приходьте, не пожалкуєте! Такого ви точно не бачили!














Немає коментарів:

Дописати коментар